top of page
  • Marie Rosenborg Moen

Derfor leier Jens Petter og Anne Mari ut bobilen sin via Campr!

Det er ikke uten grunn at Campr opplever en enorm etterspørsel etter bobiler og campingvogner til leie. Norge er et vakkert land som byr på flotte naturopplevelser. Stadig flere ser fordelene ved å leie bobil og feriere i vårt nærmeste ferieland. Jens Petter og Mari er et av mange par som leier ut bobilen sin via Campr, noe de ikke har angret på.Jens Petter og Anne Mari bor i Askim, er svært glade i naturen og kjøpte derfor sin første bobil hos Ferda i 2011, for å kunne reise og oppleve vårt landstrakte land.


Paret ønsker å leie ut bobilen sin hos Campr til neste år også

Reiseglad gjeng: Jens Petter og Anne Mari liker å utforske nye steder med bobil.For litt over ett år siden fikk det campinginteresserte paret vite at Ferda hadde lansert en ny utleieplattform. Etter å ha lest om fordelene ved å leie ut bobilen, bestemte de seg for å teste ut tjenesten.


- Vi har kjøpt fire bobiler hos Ferda og det føltes derfor veldig trygt å leie ut bobilen hos Campr som er en del av Ferda, sier Jens Petter.Trygg utleieplattform


Campr har over 400 kjøretøy i Norge og antallet registrerte brukere øker stadig.


Jens Petter og Anne Mari får møte nye mennesker fra hele landet.


- Vi har virkelig fått kjenne på gleden av å kunne dele vår fantastiske Sunlight-bobil med andre som vil teste ut livet på hjul. Det er utrolig hyggelig å møte nye fjes og høre om deres opplevelser etter å ha vært på tur, forteller paret engasjert.Jens Petter og Anne Mari er fornøyde utleiere hos Campr

Leier ut via Campr: Jens Petter og Anne Mari leier ut sin flotte Sunlight-bobil. Se annonsen her
Det er nemlig ikke et problem å leie ut til helt ukjente personer hos Campr. Når ekteparet får en forespørsel via plattformen vet de at leietakeren allerede er verifisert med BankID eller førerkort.


- Vi er svært fornøyde med Campr og alle løsningene plattformen tilbyr. Det er trygt å vite at alle brukere blir identifiserte før de kan sende en forespørsel og at betalingen skjer via et trygt betalingssystem. I tillegg er det en stor fordel at Campr har kundeservice som man kan kontakte hvis man har spørsmål eller trenger hjelp, forteller de.Utleieforsikring er inkludert i alle utleieforhold hos Campr

Forsikring: Utleieforsikring er inkludert i alle utleieforhold.
Forsikring inkludert


De aller fleste leieforhold gjennomføres uten noen problemer, men uhell kan skje. Campr har i samarbeid med Gjensidige Forsikring utviklet en utleieforsikring som er inkludert i alle utleieforhold. Forsikringen dekker de fleste utgiftene man kan få ved en eventuell skade. I tillegg betaler leietakeren et depositum før leieperioden.

- De trygge rammene vi har opplevd som utleier er over all forventning, med andre ord: strålende fornøyde med utleieplattformen og hjelpen vi har fått ved uforutsette hendelser, forteller paret.

Campr samarbeider med Ferda som har verksteder i hele landet

Unik fordel: Campr samarbeider med Ferda som har verksteder i hele landet.
"Ferda i Ryggen"

Campr er utviklet av Ferda, en av Norges ledende bobil- og caravankjeder. Med Ferda i ryggen tilbyr Campr kunnskap og support som få andre aktører kan klare å levere.Dette har ekteparet fra Askim fått erfare i sommer.


- Vi har hatt noen episoder som kunne gitt store bekymringer om ikke Ferda og Campr hadde hatt et godt samarbeid. Under noen av leieforholdene har det blant annet oppstått problemer med batteri, vannpumpe og lekkasjer. Takket være Ferda har leietakerne våre vært innom flere avdelinger og fått god hjelp.Fornøyde leietakere hos Campr

Fornøyde leietakere: Dette paret leide bobil av Jens Petter og Anne Mari i sommer. - Jens Petter er en fabelaktig utleier, sier de.


Feriene til leietakerne våre kunne fort blitt ødelagt om de ikke hadde fått verkstedtime så raskt hos Ferda. Stor takk til Ferda Grimstad, Mysen, og Trondheim. En ekstra takk til en av Ferda Mysen sine mekanikere, Per, som løste problemet med vannlekkasjen og reparerte vannpumpen, sier Jens Petter fornøyd.


- Vi er klare for en ny sesong med Campr!


Jens Petter og Anne Mari prøver å reise på tur så ofte de kan og elsker fricamping. Selv om de er ute på farta rett som det er, står bobilen stille i perioder. Da er det fint at andre får mulighetene til å bruke den.


- Bobilen har vært populære blant barnefamilier i sommer. Vi har leid ut til 3 familier og kommer helt klart til å leie den ut i neste sesong også, avslutter de.Frederick er utleiekoordinator hos Campr og hjelper deg i gang med utleie

Hjelper deg i gang: Frederick er utleiekoordinator hos Campr og hjelper deg gjerne med å komme i gang med utleie via Campr.9 tips til deg som skal leie ut

Når du skal leie ut bobilen for første gang er det viktig å bruke litt tid på å lage en god annonse. Campr sin utleiekoordinator, Frederick, gir deg sine beste tips:1. Ta gode oversiktsbilder: Det er ikke nødvendig å ta bilder av alle detaljer. Det viktigste er å vise alle rommene på en delikat måte. Husk å rydde bobilen og skru på lysene.


2. God tekst: Skriv en tekst som skaper interesse og som får frem alle fordelene med bobilen. Kanskje bobilen har solcellepanel, sykkelstativ, markise, ekstra batteri osv? Det er også lurt å skrive beskrivelsen på både norsk og engelsk.


3. Oppdater kalenderen: Husk å oppdatere kalenderfunksjonen, når bobilen skal være tilgjengelig for booking.


4. Svar på henvendelser: Det er viktig å svare raskt på henvendelser. Hvis ikke finner de en annen utleier.


5. Rydd bobilen: Rydd bobilen for unødvendig utstyr. Ha kun det aller viktigste i bobilen som f.eks kjøkkenutstyr.


6. Legg til tilleggstjenester: Bruk tilleggstjeneste-funksjonen i annonseoppsettet. Ta ekstra betalt for utvask, sengetøy, campingmøbler, sykler, fortelt, henting eller levering av bobil og rengjøring av toalett.


7. Sett av god tid: Det er lurt å sette av god tid til utlevering. Gå nøye gjennom funksjonene til bobilen, slik at du slipper unødvendige henvendelser fra leietaker.


8. Forsikring: Meld i fra til forsikringsselskapet ditt at du skal leie ut bobilen. Du kan lese mer om forsikringen vår her.


9. Ikke slett annonsen om vinteren: Mange planlegger sommerferien om vinteren. Det er derfor lurt beholde bobilen i plattformen hele året. Husk at du bestemmer når bobilen skal være tilgjengelig i kalenderen.Lurer du på noe? Ta kontakt med oss! Vi svarer på e-post og tlf.1 305 visninger

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page