top of page
  • Kåre Johan Røinås

Vi introduserer digital innsjekk og utsjekk: Camprs nye utleieprosess

Velkommen, andre eventyrere og bobilentusiaster! Vi i Campr er begeistret for å kunngjøre en ny funksjon som endrer måten som er satt til å gjøre opplevelsen av bobilutleien din bedre og problemfri. Enten du er en vert som ønsker å leie ut bobilen din eller en leietaker som ønsker å nyte en drømmereise, er denne funksjonen skreddersydd for deg.


Hva er innsjekkings-leveringsprosessen?


Det er en sømløs mekanisme som sikrer den mest rettferdige utvekslingen av bobilen mellom verten og leietakeren. Slik fungerer det:


Utleieprosess:


Verten starter innsjekking : Når leietakeren kommer for å hente kjøretøyet, starter verten innsjekkingsprosessen.


Skjermbilde av verten som starter innsjekkingsprosessen

Leietaker bekrefter tilstand : Leietaker mottar deretter et varsel om å starte innsjekkingsprosessen. Leietaker fyller ut et skjema som bekrefter kjøretøyets tilstand.
Utleieprosess:


Skjermbilde av verten som bekrefter kjøretøyets tilstand

  1. Leietaker starter levering : Etter at reisen er over, starter leietaker leveringsprosessen for å returnere kjøretøyet.

  2. Verten fullfører levering : Verten mottar et varsel og fyller ut det samme skjemaet som leietakeren fylte ut, og bekrefter returtilstanden til kjøretøyet.

  3. Smart ekstrakostnadsberegning : Systemet vårt foreslår deretter automatisk eventuelle ekstrakostnader, som rengjøringsgebyrer, ved hjelp av intelligente algoritmer. Verten kan redigere eller velge beløpet som skal belastes.

  4. Ytterligere poeng og varsling : Legg til eventuelle tilleggskostnader som ikke er oppført, og gi leietakeren beskjed om å gjennomgå ekstrakostnadene.

  5. Tvisteløsning : Hvis det er uenighet, opprettes en tvist. En gruppechat mellom leietaker, vert og støtteteam hjelper deg med å løse utleieprosessen manuelt via chat.

Fordeler:

  1. Åpenhet : Med tydelig dokumentasjon av kjøretøyets tilstand både ved innsjekking og levering kan både verter og leietakere ha trygghet.

  2. Effektivitet : Automatiserte forslag til ekstrakostnader gjør prosessen raskere og mer rettferdig.

  3. Enkel tvisteløsning : En strømlinjeformet chat-funksjon sikrer rask og vennlig løsning av eventuelle uenigheter.

Konklusjon

Digital innsjekk og utsjekk handler om å gjøre bobilopplevelsen din så enkel og hyggelig som mulig. Det er et skritt mot å styrke tilliten mellom vårt fellesskap av verter og leietakere, for å sikre at alle kan fokusere på det som virkelig betyr noe – gleden ved den åpne veien.


Forenkle leieprosessen med che

Klar til å komme i gang? Last ned Campr-appen din nå og dra nytte av denne fantastiske nye funksjonen. God reise! 🚐💨


32 visninger

コメント


bottom of page