top of page
  • Kåre Johan Røinås

Slik finner du bobilen som passer hele familien!

Oppdatert: 17. mar. 2022

Er familien på jakt etter en passende bobil, kan det ofte oppleves overveldende når det er så mange valgmuligheter. Fortvil ikke, vi hjelper deg med å finne bobilen du er på utkikk etter.

Slik finner du bobilen som passer familien med Campr
Barn på bobiltur med Campr Foto: Dani Langedal

Mange nordmenn har barndomsminner fra uforglemmelige bobilturer i både inn- og utland. Når du er barn finnes det vel knapt noe mer spennende enn å feriere i et hjem på hjul. Det fine med bobil er du kan reise hvor du vil og endre planene underveis. Med en bobil får hele familien mulighet til å nyte sommeridyll, aktive høstferier og friske vårdager, uten å sprenge feriebudsjettet på overnatting og restaurantbesøk.


Dette bør du tenke på før du leier bobil

Hvis du er en av mange som i år vurderer å leie en bobil bør du begynne å tenke over hvilken bobiltype du ønsker. Valget er ikke alltid like enkelt. For det finnes en rekke bobilmerker å velge mellom. Du må tenkte over hva bobilen skal brukes til:

  • Hvilke typer ferier og turer dere pleier å dra på

  • Hva slags veier og områder ønsker dere å benytte?

  • Hvor mange skal på tur?

  • Hvor mye utstyr ønsker dere å ha med?

  • Hvor mye vil dere bruke på ferien?

  • Trenger dere å utvide førerkortet?

Har du vanlig førerkort klasse B, kan du nemlig kun kjøre en bobil med en totalvekt på maks 3,5 tonn. Det finnes likevel mange muligheter innenfor denne rammen. Har du et ønske om bedre plass og luksus? Da kan det være lurt å utvide førerkortet til klasse C1. Med dette førerkortet kan du kjøre de aller største bobilene.


2 814 visninger

Siste innlegg

Se alle

Комментарии


bottom of page